A nie pomysleliscie jak te ikony rozciągną SB lub czytelność postów ??
Sory ale ja jestem na NIE
To może ja zaproponuje najpierw sprawdzenie tego? Po prostu porównamy rozciąganięcie itp.
W ogóle nie wiem czy ktoś w "ważniejszym" poście by używał tych emot, a w ogóle nie tylko ich...
Adrian bardzo dobrze wyjaśnił problem. Sam bym tego lepiej nie zrobił. Jednak swędzi mnie dupa i muszę coś dodać.
Model Telefonu: eN82
Imię: Stefan
Soft: albo Hard zależy jak się na to spojrzy
Sieć: do połowu karasi w zbiornikach retencyjnych na środku Bałtyku. Pomógł: 191 razy Wiek: 23 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 1436 Skąd: się tu wziąłem ?
Wysłany: 2010-07-29, 18:35
ja nie wiem czy wy macie prob lem z pojeciem rozciągniecia lini? nastepuje ono w momencie kiedy wstawiana grafika jest większa niż wysokość pojedyńczego znaku w lini.
Podane propozycje z komiksów będą za duże z 2 takie emoty i i widac tylko 2 linijki tekstu w sb
Model Telefonu: eN82
Imię: Stefan
Soft: albo Hard zależy jak się na to spojrzy
Sieć: do połowu karasi w zbiornikach retencyjnych na środku Bałtyku. Pomógł: 191 razy Wiek: 23 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 1436 Skąd: się tu wziąłem ?
Wysłany: 2010-08-03, 17:39
zgodnie z prośbą dodano nowe emotki: - - - - - - -
ze względu na ich rozmiar prosze nienadużywać, w przypadku przeginania przy pierwszym podejsciu bedzie blokada konta na 60 min przy 2 wylaczenie sb na tydzien przy 3 na miesiac przy 4 zablokowanie całkowicie sb