Model Telefonu: iPhone 3G
Sieć: Play
M2: 8GB
Imię: Adrian Pomógł: 306 razy Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 3035
Wysłany: 2010-08-01, 11:14
Koniec spamowania.
Wyniki pojawią się w poniedziałek a przyjmowane prace będą tylko do dzisiaj do północy. Praca która wpłynie później - nie będzie brana pod uwagę.
Model Telefonu: Samsung i900 omnia
M2: 2GB
Imię: Wojciech
Soft: nie posiadam już k800i
CID: 10 Pomógł: 17 razy Wiek: 13 Dołączył: 06 Wrz 2009 Posty: 139 Skąd: Hiroszima
Wysłany: 2010-08-01, 13:29
Skoro do dzisiejszej północy to postanowiłem zrobić coś na szybko:
Wybaczcie aż takie spóźnienie, cóż, nie mogłem się zdecydować, która praca jest najlepsza.
Nawet jeśli nie wygra, któryś z was, ogłaszam, że szanse były na prawdę wyrównane.
Zacznijmy od pierwszego kandydata, który dodał pracę w wersji` komiksu`, Usera Yasió.
Jedyne, co mnie razi w twoim komiksie to, to, że twój muzyczny telefon był raz biały, a raz czarny, więc odejmuje jeden punkt. Pomysł naprawdę jest świetny i gratuluje pomysłowości,
jeszcze razi mnie rozciągliwość i tak dalej, mogłeś się bardziej postarać, tak czy siak, ogólnie daje ci 6/10
Następnym Panem, który ukazał swe graficzne oblicze jest Rarytas! Miło, że zrobiłeś prace z moim prawie ulubionym anime, naruto. : ) Sądzie jednak, że nie narobiłeś się tak bardzo jak pozostali, chociaż brawo za bardzo profesjonalne wklejenie telefonów. Fajnie, że pomyślałeś, jak naruto może mieć na tym swoim sznureczku swój telefon. Brawo również za pomysłowość. Ogólna ocena to 6,5/10. Wybacz, że z przecinkiem, ale raził mnie brak pracy, aczkolwiek twój pomysł jest fajny.
Kolejnym zaś uczestnikiem konkursu jest M16A3+ACOG, znany jako Marcin, który słynie ze swojej trudności Nicka, nudziło ci się czy co? Zrobiłeś naprawdę coś fajnego, jedyny gif tutaj. Podoba mi się, że odzwierciedliłeś funkcje i oddzieliłeś granice, jaka jest między tymi telefonami. Migający światło i flara obiektywu, nie jestem w stanie powiedzieć czy się narobiłeś czy nie, nie wiem od czego zaczynałeś, ale jedna z lepszych prac, dlatego daje ci 8,5/10
Po trzech konkursowiczach, czas na naszego Wojtaskak800i, z bardzo `oryginalnym Nickiem` . Praca wygląda na niedokończoną, ponieważ zostawiłeś białe tło. Mogłeś zrobić jakieś zmieszanie dwóch kolorów, to dało by nawet ładny efekt. Podoba mi się tryb walki i znowu kolejny super pomysł, jednak robiłeś to chyba na szybkiego. Dam ci 5/10.
Ostatnia praca, która należy do Slayerka, odznacza się naprawdę fajnie i prawie była podobna do mojej wizji. Podoba mi się tło i to, że wkleiłeś za telefonami aparat i głośnik i do tego te teksty. Zasłużyłeś na dobre [b]10/10[b]. Gratuluje, coś naprawdę wspaniałego.
Gratuluje userowi o Nicku Slayerek, który jako jedyny nie miał koloru, a teraz będzie mógł szczycić się limitowanym kolorkiem srebrnym. [w tle wiwaty i oklaski] xD.
Dziękuje za uwagę i proszę o Admina, by przydzielił kolor wygranemu.
Model Telefonu: Samsung i900 omnia
M2: 2GB
Imię: Wojciech
Soft: nie posiadam już k800i
CID: 10 Pomógł: 17 razy Wiek: 13 Dołączył: 06 Wrz 2009 Posty: 139 Skąd: Hiroszima
Wysłany: 2010-08-02, 10:06
karoles54, tło jest różowe a nie białe, ale mniejsza o to, nie dziwi mnie ocena jaką dostałem bo robiłem to "na szybkiego" jakieś 5-10min, a tła nie zmieniałem aby wyglądało to jak walka pokemonów na gameboy'u Ale mimo wszystko dzięki za opinię.
Pozdro
Kolejnym zaś uczestnikiem konkursu jest M16A3+ACOG, znany jako Marcin, który słynie ze swojej trudności Nicka, nudziło ci się czy co? Zrobiłeś naprawdę coś fajnego, jedyny gif tutaj.
Are you kidding me? Jestem Marek, nie Marcin ._. I nie jest to Gif tylko Flash-coś bardziej zaawansowanego. Przyjrzyj się-na początku Walkman nie ma słuchawek
Jakaś nagroda pocieszenia?
Model Telefonu: Ajfon czy gie es
Imię: Aleksiej
Soft: Jakiś śmieszny z kropkami Pomógł: 86 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 795 Skąd: A z Polski