Model Telefonu: k800i
Wysłany: 2010-02-24, 23:46
Słuchajcie taki motyw. Wszystko zrobiłem tak jak na pierwszej stronie.. Tak jak zostałem uprzedzony kiedy okaże się, że będzie simlock idę na stronę, która została podana. Wszystko ładnie pięknie robię aż do momentu gdzie muszę włączyć telefon i wejść w gry i odpalić \"executor\". Problem jest w tym, że nie mogę przejść dalej niż \"włóż właściwą kartę sim\", po prostu nie da rady przejść dalej, żeby odpalić menu itp itd. Czy może ktoś pomóc człowiekowi w potrzebie? Z góry ślicznie dziękuję
Model Telefonu: brak.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 296 razy Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1397
Wysłany: 2010-02-25, 15:08
zobacz na jaką sieć masz założony simlock (http://k800i.pl/viewtopic.php?p=8502825#8502825) jak będzie to na sieć do której nie kupisz karty to musisz załatwić turbosim na allegro, ewentualnie kartę testową.
Model Telefonu: k800i
Wysłany: 2010-02-26, 23:39
witam, kupiłem grzebanego k800i na gwarancji w plusie, i muszę skorzystać z tej gwarancji, wgrałem czysty soft i customizację z plusa czy to wystarczy?
witam mam dość spory problem wszystko robie według instrukcji mam softa i fs ale nie moge wgrać sofru bo mam coś takiego?;/ nie moge zaznaczytc w farze as babe image w ogole nie mam mozliwosci wyboru oprocz cancel co moze byc?!;/ nie tak?
pewnie juz bylo ale...
taki oto blad przy wgraniu nowego softa : \"blad konfiguracji. skontaktuj sie z operatorem sieci lub z obsluga klienta\". wgrywalem juz nie raz softa do swojego k800i i nie było takich problemow.
Mysialem wgrac nowy soft bo przypadkiem włączyłem executor.
Musze teraz kupic karte sim na allegro, czy jak, czy poprostu dwa razy trafilem na felerne softy? PROSZE O SZYBKĄ POMOC
Camera : Raider v665
Acoustic : PowerBass
Display : Einshtein
Menu : Mkmk menu
Font : Segoe Print
Patche : Dużo Elfy : StandBy Mod, M. Headset, Silent Control, BrightnessControl
Witam! A ja mam takie noobskie pytanie, ale czy da się zmienić z CID 52, na CID 53? Prosiłbym o szybką odpowiedź.
_________________ Staram siÄ pisaÄ poprawnie po polsku.
The only way, for me to come back, is by Makaveli..
Thats it! All these motherfuckers stole from me..
Im takin back whats mine..
pewnie juz bylo ale...
taki oto blad przy wgraniu nowego softa : \\\"blad konfiguracji. skontaktuj sie z operatorem sieci lub z obsluga klienta\\\". wgrywalem juz nie raz softa do swojego k800i i nie było takich problemow.
Mysialem wgrac nowy soft bo przypadkiem włączyłem executor.
Musze teraz kupic karte sim na allegro, czy jak, czy poprostu dwa razy trafilem na felerne softy? PROSZE O SZYBKĄ POMOC
mam to samo już kiedys dwa razy wgrywalem nowego softa i wszystko działało a za trzecim \\\"błąd konfiguracji...\\\"
to http://k800i.pl/viewtopic.php?t=25816nie pomaga wgrywałem custom z orange bo mam karte orange
Edit: mój błąd trzeba usunąć folder custom i wrzucic nowy;)
Słuchajcie juz wczesniej korzystalem z tego forum i wgrywalem sobie do soniacza soft CID 52 a teraz mam problem... Mam nowego CID 53 i wyskakuje mi blad na samym poczatku: OpenPlugin <connecttophone<getcid<cant find evice info in xml [53read]>>> Szukałem tutaj na forum ale niestety zostal usuniety temat.
Model Telefonu: K800i
Sieć: Play
Wysłany: 2010-05-15, 17:57
Witam. Mam taki problem. Gdy wgrywam Farem Maina dochodzi mi do 454/460. Próbowałem już kilkoma Farami. W każdym ten sam błąd. Tak to wygląda
Może ktoś jakoś pomóc?
Marek - Screeny w znaczniki IMG się dodaje
Ostatnio zmieniony przez MAREK1S 2010-05-16, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Model Telefonu: K800i
Sieć: Play
Wysłany: 2010-05-16, 10:26
Niestety na innych mainach to samo, albo wogle nie wchodzą.
Próbowałem jeszcze wgrać maina do 454/460, potem fs wchodzi cały ale puźniej gdy wchodze w ofs to FS server nie może wystartować. Macie jeszcze jakieś pomysły?